Wat is de beste hypotheekvorm voor jou?

Ga je een huis kopen? Dan heb je jezelf vast de vraag gesteld: ‘Welke hypotheek moet ik kiezen?’ Het is lastig om de perfecte hypotheek te kiezen. Vooral als je zelf niet zo thuis bent in de wereld van de hypotheken. Gelukkig weten wij daar wél alles van!

De drie hypotheekvormen die huizenkopers op dit moment heel vaak afsluiten zijn:

  1. Lineaire hypotheek
  2. Annuïteitenhypotheek
  3. Aflossingsvrije hypotheek

Maar er zijn nog veel meer hypotheekvormen. Een aantal vormen kun je tegenwoordig niet meer afsluiten, zoals een beleggingshypotheek en een spaarhypotheek. Een hypotheekvorm die je onder bepaalde voorwaarden nog wél af kunt sluiten is de krediethypotheek. Iedere hypotheekvorm heeft voordelen en nadelen. 

Laten we een afspraak plannen. Dan kunnen we elkaar leren kennen. Want alleen als we jouw financiële situatie goed in kaart hebben gebracht, kunnen we de perfecte hypotheekvorm voor jou kiezen. En daarbij kijken we niet alleen naar het rentepercentage. Ook de voorwaarden van de hypotheekvorm moet passen bij jouw situatie. Een hypotheek afsluiten kan bij ons volledig online. Het is dus niet nodig dat je bij ons in de buurt woont.

Wij zoeken altijd naar de perfecte combinatie. Naar een hypotheek die met jou meebeweegt. Een hypotheek die jou financiële rust geeft. Nu en in de toekomst.

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek. Dat kan bij ons op kantoor of online via videobellen. 

Plan afspraak