Ons tarief voor hypotheekadvies

Heb je jouw droomwoning gevonden en wil je een bod uitbrengen? Dan moet je ook weten wat het maximale hypotheekbedrag is dat je kunt lenen. Wij vinden het belangrijk dat je ook nog ruimte hebt voor leuke dingen in het leven. Daarom houden wij bij de hypotheekberekening ook rekening met jouw toekomstplannen. 

Financiële Rust

Of je nu een starter, doorstromer of ondernemer bent, iedereen wil Financiële Rust. Er is niets zo stressvol als het hebben van financiële zorgen. Daarom zoeken wij altijd de hypotheek die past bij jouw situatie. Nu en in de toekomst.

Achteraf betalen

Het grootste deel betaal je achteraf. Je betaalt vooraf € 350,-. Hiervoor maken wij onbeperkt berekeningen voor je. De rest betaal je achteraf, zodra de hypotheekaanvraag geregeld is. Je betaalt bij ons een vast tarief. Dus je krijgt niet te maken met bijkomende kosten. Wel kan het zijn dat we extra kosten in rekening brengen bij bijzonderheden. Dat vertellen we je vooraf, tijdens het hypotheekgesprek. Na het hypotheekgesprek weet jij dus precies waar je aan toe bent. Bekijk hier een overzicht van onze andere diensten inclusief bijbehorende tarieven.

€ 150 korting

Maar we hebben ook iets om jou scherp te houden. Als je de benodigde documenten voor je hypotheekaanvraag in één keer goed aanlevert, dan krijg je € 150,- korting. We doen het dus écht samen.

Vrijblijvende afspraak 

Starter
€ 2.395
Doorstromer 
€ 2.795
Ondernemer
Starter
v.a. € 2.795
Doorstromer
v.a. € 2.995

Gouden Start Pakket

Heb je nog geen specifieke woning op het oog en ben je je nog aan het oriënteren op de woningmarkt? Dan is het Gouden Start Pakket echt iets voor jou! Met de tools in dit pakket maak jij direct een flinke sprong voorwaarts in deze voortdurend veranderende woningmarkt. Met het Gouden Start Pakket koop jij gegarandeerd een woning. Ook als je van plan bent pas over 2 jaar een woning te kopen!

Meer informatie

Combi -Deal

Combineer Libero Financieel met Libero Aankoop en krijg een uniek en persoonlijk aanbod! Een echte win-win situatie. Onbeperkte aankoopbegeleiding bij de aankoop van je droomhuis en het beste financiële advies. Ga voor de perfecte match: woongeluk met financiële rust.

Meer informatie