Ons tarief voor hypotheekadvies

Heb je jouw droomwoning gevonden en wil je een bod uitbrengen? Dan moet je ook weten wat het maximale hypotheekbedrag is dat je kunt lenen. Wij vinden het belangrijk dat je ook nog ruimte hebt voor leuke dingen in het leven. Daarom houden wij bij de hypotheekberekening ook rekening met jouw toekomstplannen. 

Financiële Rust

Of je nu een starter, doorstromer of ondernemer bent, iedereen wil Financiële Rust. Er is niets zo stressvol als het hebben van financiële zorgen. Daarom zoeken wij altijd de hypotheek die past bij jouw situatie. Nu en in de toekomst.

Achteraf betalen

Het grootste deel betaal je achteraf. Je betaalt vooraf € 200,-. Hiervoor maken wij onbeperkt berekeningen voor je. De rest betaal je achteraf bij de notaris, als je de sleutels van je droomwoning krijgt. Je betaalt bij ons een vast tarief. Dus je krijgt niet te maken met bijkomende kosten. Dat houdt ons scherp om altijd secuur en punctueel te werk te gaan. Een fout in de berekening is dan voor onze rekening en belasten we niet door aan jou.

€ 150 korting

Maar we hebben ook iets om jou scherp te houden. Als je de benodigde documenten voor je hypotheekaanvraag in één keer goed aanlevert, dan krijg je € 150,- korting. We doen het dus écht samen.

Vrijblijvende afspraak 

Starter 
€ 2.295
Doorstromer 
€ 2.795
Ondernemer
€ 2.995

Gouden Start Pakket

Heb je nog geen specifieke woning op het oog en ben je je nog aan het oriënteren op de woningmarkt? Dan is het Gouden Start Pakket echt iets voor jou! Met de tools in dit pakket maak jij direct een flinke sprong voorwaarts in deze voortdurend veranderende woningmarkt. Met het Gouden Start Pakket koop jij gegarandeerd een woning. Ook als je van plan bent pas over 2 jaar een woning te kopen!

Meer informatie