Financieel advies & Complete aankoopbegeleiding

Financieel advies

Ons financieel advies is inclusief complete aankoopbegeleiding. Je kunt al bij ons terecht vanaf het moment dat je op zoek gaat naar jouw droomwoning. Wij brengen jouw financiële situatie in kaart, zodat jij precies weet hoeveel je maximaal kunt lenen. Samen met de aankoopmakelaar ga jij op zoek naar die ene droomwoning binnen jouw budget. Heb je een bod gedaan op de woning? Dan zoeken wij de best passende hypotheek erbij. Dit unieke concept vind je nergens anders in Nederland.

Libero Financieel Financieel adviseur X
Hypotheekadvies dat bij jou past Hypotheekadvies
Financiële eisenlijst Financiële eisenlijst
Afsluiten van de perfecte hypotheek Afsluiten van de perfecte hypotheek
Unieke biedverzekering Unieke biedverzekering
€2.500,-
Gemiddeld €3.000,-

Complete aankoopbegeleiding

Als je ons inschakelt, hoef je in principe nergens meer aan te denken. Wij regelen alles. Dat betekent niet dat je zelf niets meer hoeft te doen. Want jij moet de woning bezichtigen en beslissen of je jezelf in de woning ziet wonen. Maar voor alle administratie, kleine lettertjes en ingewikkelde procedures heb je ons.

Libero Aankoop Aankoopmakelaar X
Onderhandelen tot de bodemprijs Onderhandelen tot de bodemprijs
HuisKoopSpion HuisKoopSpion
Inside Information Inside Information
Woningaanbod voordat het op Funda komt Woningaanbod voordat het op Funda komt
Controle van de koopakte Controle van de koopakte
Hulp bij het vinden van een taxateur en notaris Hulp bij het vinden van een taxateur en notaris
€2.000,-
Gemiddeld €3.000,- volgens de consumentenbond
Financieel advies & Aankoopmakelaar
bij een ander betaal je: 3.000 + 3.000 = 6.000
bij ons
€4.500,-
€3.500,-

Uit het totaalpakket haal je nog meer voordeel. Want je bespaart nog eens € 1.000,- als je tegelijk een aankoopmakelaar en een financieel adviseur inschakelt!

Achteraf betalen

Om voor jou te kunnen starten betaal je € 350,- vooraf. Pas als alles rond is, betaal je het overige deel. Voor starters geldt het all-in tarief van € 3.500. Ben je doorstromer of ondernemer? Dan betaal je een toeslag van € 500 of € 700.

Altijd financieel advies dat past bij jouw situatie

Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen. We horen graag over jouw wensen en toekomstplannen. Wij vertellen je graag hoe wij je kunnen helpen om die plannen te verwezenlijken. 

Ons streven is altijd: financiële rust. Niets is zo erg als een grote financiële last die op je schouders drukt. Dat geeft stress en daar word je ziek van. Wij zoeken daarom altijd naar een hypotheekvorm die meebeweegt, die past bij jouw situatie. Uiteraard kijken we naar de rente die je moet betalen, maar de voorwaarden van de hypotheek vinden wij net zo belangrijk.

Jaarlijks een financiële check

Jouw persoonlijke situatie kan iedere dag veranderen. Denk hierbij aan het wisselen van baan, een scheiding, een nieuwe studie, kinderen. Dat is allemaal van invloed op jouw financiële situatie. Wij hebben daarom drie onderhoudsplannen ontwikkeld. Met een jaarlijkse check bekijken we of jouw financiën nog op orde zijn. Hierbij houden we rekening met jouw wensen en dromen. Als het nodig is sturen we bij. Dat noemen we Financiële Rust.

Welk plan past bij jou?

Alleen financieel advies nodig?

Wil je alleen financieel advies en regel je de aankoop van de woning zelf? Dan krijg je € 1.000,- korting. Je betaalt dan alleen voor het financieel advies.

Heb je geen financieel advies nodig, maar wel een aankoopmakelaar? Dan krijg je € 1.500,- korting. Je betaalt dan € 2.000,- voor onze complete aankoopbegeleiding. Je mist dan het voordeel van financieel advies én het afsluiten van je hypotheek.

Wat betaal ik als de koop niet doorgaat?

Als je besluit te annuleren en geen financieel advies en/of complete aankoopbegeleiding meer wil, dan brengen wij annuleringskosten in rekening die kunnen oplopen tot het volledige bedrag van onze dienst. Je hebt nooit recht op teruggave van de aanbetaling van € 350,-.

Wanneer moet ik betalen?

Je betaalt ons vooraf € 350,-. De rest betaal je achteraf. Dus op het moment dat we écht een woning voor je hebben aangekocht en je hypotheek is geregeld.

Prestatiebonus als wij onder de vraagprijs aankopen

Als er onderhandelingsruimte is, onderhandelen wij altijd tot de absolute bodemprijs. Jij betaalt dus nooit teveel voor jouw droomwoning. Lukt het ons de woning aan te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons een prestatiebonus van 10% van het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen. In tegenstelling tot andere makelaars die vooral voor een prijsakkoord gaan. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning.

Financieel advies inclusief complete aankoopbegeleiding

Al tijdens je zoektocht naar je droomwoning geeft Libero Financieel je financieel advies. Hierdoor kan onze aankoopmakelaar snel schakelen als jij je droomwoning hebt gevonden. Ook het afsluiten van de hypotheek valt onder onze complete aankoopbegeleiding. Nergens vind je aankoopbegeleiding die zo compleet is.