Wie zijn wij

Libero betekent vrij. Wij zijn adviseurs in financiële vrijheid. Een eigen huis is een belangrijke bouwsteen van je vermogen voor later. Maar het kan ook een blok aan je been zijn als je onverantwoorde beslissingen neemt. Wij berekenen daarom altijd wat verantwoorde maandlasten zijn op basis van je inkomen, gezinssituatie en plannen voor de toekomst. Hierbij houden we ook rekening met inkomensrisico’s, bijvoorbeeld als je arbeidsongeschikt wordt of komt te overlijden. Ook die risico’s kunnen we verzekeren.  

Libero Financieel is nieuw op deze markt, maar wel met heel veel ervaring. Wij zijn ontstaan omdat wij vinden dat de aanvraag van een hypotheek sneller, beter en makkelijker kan. Daarnaast staan wij voor het duurzamer maken van woningen. Met eenvoudige energiebesparende maatregelen kun je je energielabel verbeteren én je energiekosten verlagen. Wij weten precies hoe je dit kunt financieren en welke subsidies je kunt krijgen.

Wil jij ook duurzaam wonen en helder hypotheekadvies dat bij jou past? Dan pas jij bij ons!

Adviesgesprek aanvragen

Jan-Hendrik is een sportieve vader van 4 kinderen. In de weekenden is het díe fanatiekeling die zijn kinderen op een positieve manier aanmoedigt langs het voetbal- of hockeyveld. Maar je kunt hem ook in de sportschool tegenkomen, op de golfbaan of bij een FC Twente thuiswedstrijd.

Zijn missie: jou financiële rust geven door financiële bouwstenen als hypotheek, vermogen, pensioen en verzekeringen op de juiste manier in te richten. Hij heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening als erkend hypotheekadviseur, erkend financieel adviseur en private life planner. Kortom: Jan-Hendrik weet precies wat jij nodig hebt om écht gelukkig te worden.

Marije is regelmatig langs de lijn te vinden. Met veel enthousiasme moedigt ze haar twee jongens aan bij de voetbal. Ze is ook een echte creatieveling en maakt de mooiste tekeningen en schilderijen. In de winter staat ze graag op de latten en in de après-ski!

Haar missie: jou financiële rust geven door te ontzorgen. En met 15 jaar ervaring in de hypotheekbranche kan ze dat als geen ander. Ze heeft de gave om moeilijke termen en vraagstukken uit te leggen zodat het begrijpelijk is voor iedereen. Marije vindt het geweldig om jou te helpen bij de aankoop van jouw droomwoning.

Roel is een echt familiemens en altijd wel te porren voor een gezellig avondje sjoelen met zijn gezin. Ook vind je hem vaak op het voetbalveld of op de tennisbaan.

Zijn missie: jou financiële rust geven door geen vraag onbeantwoord te laten. Hij weet alles over taxatie, energiecontract, WOZ-bezwaar en oplevering. Daarnaast zorgt hij ervoor dat jouw hypotheek op-en-top in orde is.

Thijn is een echte golffanaat. In zijn vrije tijd is hij dan ook vaak op de golfbaan te vinden. Nu iets minder, omdat hij druk aan het klussen is in zijn nieuwe woning.

Zijn missie: jou financiële rust geven door ervoor te zorgen dat jouw dossier helemaal compleet is voor de hypotheekaanvraag. Door zijn nauwkeurigheid en precisie haalt hij de kleinste foutjes uit de dossiers. Zo hoef je nooit bang te zijn voor vertraging. Thijn is hypotheekadviseur in de dop. Dit jaar rondt hij zijn studie af en kan hij jou helpen met het afsluiten van de perfecte hypotheek.

Denise is gek op reizen. Samen met haar partner andere culturen ontdekken en genieten van de natuur…dáár ligt haar passie. Dat genieten van de natuur doet ze ook graag op de lange latten. Een wintersport laat ze daarom niet aan haar voorbij gaan.

Haar missie: jou financiële rust geven door continu te kijken hoe processen beter kunnen. Denise wil altijd het beste resultaat voor jou. Ze is ook aankoopmakelaar. Een ideale combinatie!

Johan is een echte sportieveling. Tennis, voetbal, maar vooral hardlopen is zijn grote passie. Een aantal keren per jaar ontvlucht hij Nederland voor een werkvakantie op Tenerife: even opladen, relaxen en tot rust komen. En dat werkt! Hij komt altijd terug met de meest innovatieve ideeën.

Zijn missie: jou financiële rust geven door te denken in oplossingen. Hij is innovatief en oplossingsgericht. We schakelen de expertise van Johan in als we een hypotheekoplossing nodig hebben voor een afwijkende situatie, zoals een tiny house. Maar ook als het gaat om de financiering van verduurzaming van de woning, inclusief de aanvraag van subsidies. Daarnaast is Johan voortdurend bezig met het moderniseren van processen. Een voorbeeld hiervan is de mogelijkheid die wij hebben om geheel online een hypotheek af te sluiten.

Wij staan voor Financiële Rust

Wij staan voor financiële rust. Wonen is een grondrecht. Een dak boven je hoofd is één van de belangrijkste basisbehoeften. In de huidige oververhitte woningmarkt valt het nog niet mee om in deze basisbehoefte te voorzien. Onze missie is dat we er samen voor zorgen dat je die behoefte kunt vervullen. Maar dan wel met financiële rust door de juiste hypotheek te kiezen.

Libero Financieel werkt samen met Libero Aankoop, de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Samen stellen we alles in het werk om te zorgen dat je een woning kunt kopen waarbij je je niet gek laat maken door maar blind te gaan overbieden. De aankoop en de maandlasten moeten verantwoord zijn. Als je jouw droomhuis hebt bemachtigd, dan ontzorgen we je volledig in het proces van aanvragen van de hypotheek tot aan de sleuteloverdracht. Elke stap in het proces is via je klantportaal en app eenvoudig te volgen.

Adviesgesprek aanvragen