Wie zijn wij

Libero betekent vrij. Wij zijn adviseurs in financiële vrijheid. Een eigen huis is een belangrijke bouwsteen van je vermogen voor later. Maar het kan ook een blok aan je been zijn als je onverantwoorde beslissingen neemt. Wij berekenen daarom altijd wat verantwoorde maandlasten zijn op basis van je inkomen, gezinssituatie en plannen voor de toekomst. Hierbij houden we ook rekening met inkomensrisico’s, bijvoorbeeld als je arbeidsongeschikt wordt of komt te overlijden. Ook die risico’s kunnen we verzekeren.  

Libero Financieel is nieuw op deze markt, maar wel met heel veel ervaring. Wij zijn ontstaan omdat wij vinden dat de aanvraag van een hypotheek sneller, beter en makkelijker kan. Daarnaast staan wij voor het duurzamer maken van woningen. Met eenvoudige energiebesparende maatregelen kun je je energielabel verbeteren én je energiekosten verlagen. Wij weten precies hoe je dit kunt financieren en welke subsidies je kunt krijgen.

Wil jij ook duurzaam wonen en helder hypotheekadvies dat bij jou past? Dan pas jij bij ons!

Adviesgesprek aanvragen

Jan-Hendrik is een sportieve vader van 4 kinderen. In de weekenden is het díe fanatiekeling die zijn kinderen op een positieve manier aanmoedigt langs het voetbal- of hockeyveld. Maar je kunt hem ook in de sportschool tegenkomen, op de golfbaan of bij een FC Twente thuiswedstrijd.

Zijn missie: jou financiële rust geven door financiële bouwstenen als hypotheek, vermogen, pensioen en verzekeringen op de juiste manier in te richten. Hij heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening als erkend hypotheekadviseur, erkend financieel adviseur en private life planner. Kortom: Jan-Hendrik weet precies wat jij nodig hebt om écht gelukkig te worden.

Mirjam is een echt buitenmens en gek op wandelen. Het lopen van een lange afstandspad, georganiseerde wandeltocht of een vierdaagse is wat ze het liefst doet in haar vrije tijd. Ze heeft al 2x de Nijmeegse vierdaagse (200 km) gelopen. Toch heeft een kleinschalige vierdaagse haar voorkeur. Maar ze is ook zeker te porren voor een lekker stuk hardlopen. En in de winter neemt ze regelmatig een frisse duik in een recreatieplas.

Haar missie: In één keer goed! Niets is vervelender als klanten nóg een keer alles aan moeten leveren en daardoor flinke vertraging oplopen. Ze controleert daarom alle stukken uiterst nauwkeurig vóórdat ze het doorstuurt naar de geldverstrekker. Mirjam heeft meer dan 30 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en is een echte professional.

Thijn is een echte golffanaat. In zijn vrije tijd is hij dan ook vaak op de golfbaan te vinden. 

Zijn missie: jou financiële rust geven door ervoor te zorgen dat jouw dossier helemaal compleet is voor de hypotheekaanvraag. Door zijn nauwkeurigheid en precisie haalt hij de kleinste foutjes uit de dossiers. Zo hoef je nooit bang te zijn voor vertraging. 

Denise is gek op reizen. Samen met haar partner andere culturen ontdekken en genieten van de natuur…dáár ligt haar passie. Dat genieten van de natuur doet ze ook graag op de lange latten. Een wintersport laat ze daarom niet aan haar voorbij gaan.

Haar missie: jou financiële rust geven door continu te kijken hoe processen beter kunnen. Denise wil altijd het beste resultaat voor jou. Ze is ook aankoopmakelaar. Een ideale combinatie!

Johan is een echte sportieveling. Tennis, voetbal, maar vooral hardlopen is zijn grote passie. Een aantal keren per jaar ontvlucht hij Nederland voor een werkvakantie op Tenerife: even opladen, relaxen en tot rust komen. En dat werkt! Hij komt altijd terug met de meest innovatieve ideeën.

Zijn missie: jou financiële rust geven door te denken in oplossingen. Hij is innovatief en oplossingsgericht. We schakelen de expertise van Johan in als we een hypotheekoplossing nodig hebben voor een afwijkende situatie. Daarnaast is Johan voortdurend bezig met het moderniseren van processen. Een voorbeeld hiervan is de mogelijkheid die wij hebben om geheel online een hypotheek af te sluiten.

Wij staan voor Financiële Rust

Wij staan voor financiële rust. Wonen is een grondrecht. Een dak boven je hoofd is één van de belangrijkste basisbehoeften. In de huidige oververhitte woningmarkt valt het nog niet mee om in deze basisbehoefte te voorzien. Onze missie is dat we er samen voor zorgen dat je die behoefte kunt vervullen. Maar dan wel met financiële rust door de juiste hypotheek te kiezen.

Libero Financieel werkt samen met Libero Aankoop, de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Samen stellen we alles in het werk om te zorgen dat je een woning kunt kopen waarbij je je niet gek laat maken door maar blind te gaan overbieden. De aankoop en de maandlasten moeten verantwoord zijn. Als je jouw droomhuis hebt bemachtigd, dan ontzorgen we je volledig in het proces van aanvragen van de hypotheek tot aan de sleuteloverdracht. Elke stap in het proces is via je klantportaal en app eenvoudig te volgen.

Adviesgesprek aanvragen