Hypotheekadvies

Of je nu starterdoorstromer, of ondernemer bent op de woningmarkt, er komt een moment dat je advies nodig hebt van een financieel adviseur. Hij of zij kan je goed adviseren over de hypotheekvorm die past bij jouw persoonlijke situatie. Wij kijken daarbij niet alleen naar jouw situatie nu, maar ook naar de toekomst. Welke dromen en wensen heb je? We kijken samen hoe jij dit kunt verwezenlijken. Wij hebben voor starters, doorstromers en ondernemers een eigen tarief. Zo betaal je nooit teveel.

Ook bekijken we samen of er ontbindende voorwaarden zijn die je kunt weglaten, zodat jouw kans op een winnend bod nóg groter wordt. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het weglaten van het financieringsvoorbehoud. Hiervoor kun je bij ons een unieke biedverzekering afsluiten. Zo loop jij geen enkel risico.

Maar ook als je je hypotheek wilt verhogen, oversluiten of extra wilt aflossen, is het verstandig om te praten met een financieel adviseur. Dat geldt ook in geval van een echtscheiding. In al die situaties kan een specialist je het beste adviseren over de beste hypotheekvorm en financieringsmogelijkheden.

Libero Financieel is onafhankelijk. Dat betekent dat wij volledig zelfstandig werken. Bij ons krijg je advies over alle hypotheken. Het maakt niet uit van welke geldverstrekker. Wij kiezen altijd voor de hypotheekvorm die het beste past bij jouw situatie. Wij weten als geen ander dat die situatie voor iedereen anders is. Daarom willen wij jou leren kennen. Alleen dan kunnen we een hypotheekadvies geven dat past bij jouw wensen en dromen.

Plan een afspraak. We bekijken dan jouw financiële situatie. 

Plan adviesgesprek

Online hypotheek afsluiten

Goed hypotheekadvies kan ook op afstand. Dat hebben wij al vaak bewezen. We spreken elkaar via videobellen. Dat werkt fantastisch. Het grote voordeel is natuurlijk dat jij geen reistijd kwijt bent. En we kunnen op een tijdstip afspreken dat het voor jou goed uitkomt.

Ook ons systeem is hierop ingericht. Via ons online klantportaal zie jij precies welke documenten je nog moet aanleveren. Dat kan allemaal digitaal. Wel zo makkelijk voor jou en voor ons.