Hypotheek afsluiten

Heb je een mooie woning op het oog? Dan is het tijd om over de financiering van die woning na te denken. De meeste mensen moeten hiervoor een hypotheek afsluiten. Er zijn verschillende hypotheekvormen en het is belangrijk dat je de vorm past die past bij jou. Niet bij jouw situatie nu, maar ook in de toekomst. De kosten voor het afsluiten van een hypotheek zijn afhankelijk van jouw situatie. Wij hebben speciale tarieven voor starters, doorstromers en ondernemers. Lees meer over onze tarieven en werkwijze.

De financieel adviseurs van Libero Financieel kunnen je helpen om de perfecte hypotheekvorm te vinden. Hierbij kijken we niet alleen naar de rente, maar ook naar de voorwaarden. Ook die moeten passen bij jouw wensen en toekomstdromen. Uiteraard kijken we ook of het verstandig is om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Bij sommige geldverstrekkers is dit verplicht.

Heb je al een hypotheek en wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor het oversluiten van je hypotheek? Ook dan kun je bij onze specialisten terecht.

Plan snel een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs. Dit kan bij ons op kantoor, maar je kunt bij ons ook online een hypotheek afsluiten

Laten we een (online) afspraak plannen. We bespreken dan samen de mogelijkheden om jouw droomwoning aan te kopen. 

Plan afspraak