Combineer onbeperkte aankoopbegeleiding met het beste financieel advies

Combineer Libero Financieel met Libero Aankoop en jij doet gegarandeerd een Gouden Aankoop.

Met onze Combi-Deal kun jij rekenen op onbeperkte aankoopbegeleiding bij de aankoop van jouw droomwoning én het beste financiële advies. En sluit je nu de Combi-Deal af dan is de kans groot dat jij gebruik kunt maken van de biedverzekering. Hiermee kun je een bod uitbrengen zonder financieringsvoorbehoud. Vraag jouw financieel adviseur van Libero naar de voorwaarden.

Neem nu contact met ons op en krijg een uniek en persoonlijk aanbod voor de Combi-Deal!

Ja, ik wil de Combi-Deal 


Ga voor de perfecte match: woongeluk met financiële rust

Een woning kopen en financieren doe jij niet dagelijks. Wij wel! 

Libero Aankoop is de grootste online aankoopmakelaar van Nederland
Iedere dag kopen wij woningen tegen de laagst mogelijke prijs. Wij houden niet van overbieden als het niet noodzakelijk is. Soms ontkom je er niet aan, maar wist je dat er in veel gevallen wél ruimte is voor onderhandeling? Onze aankoopmakelaars voelen dat haarfijn aan. Daarom gaan wij altijd voor de absolute bodemprijs.

Heb je jouw droomwoning gevonden en aangekocht?
Dan ga je op zoek naar middelen om de woning te financieren. Wij vinden het belangrijk dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw persoonlijke situatie. Ook als er onverwacht iets in jouw situatie veranderd, denk aan werkloosheid of een scheiding, moeten de lasten van de hypotheek te dragen zijn. En dát regelt Libero Financieel voor jou.

Combineer onze onbeperkte aankoopbegeleiding met het beste financieel advies
Schakel direct bij de start van jouw zoektocht een aankoopmakelaar én hypotheekadviseur in. Kies je voor onze Combi-Deal, dan heb je de volgende voordelen:

 • Onbeperkte aankoopbegeleiding inclusief Early Access Woningaanbod
  Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop vind je de pareltjes op de markt. Je krijgt toegang tot het Early Access Woningaanbod. Hiermee vind je woningen die NIET op Funda staan, woningen die LANG op Funda staan en woningen die pas over 48 uur op Funda komen. Met het Early Access Woningaanbod heb je op elke woning een voorsprong. Daarnaast geeft Libero Aankoop je aankoopgarantie. Dat betekent dat wij net zo lang doorgaan, totdat jij een woning hebt aangekocht. 
 • Onbeperkte berekeningen
  Zie jij een woning die je wilt bezichtigen? Dan maakt de financieel adviseur eerst een berekening voor je. Dan weet jij direct waar je aan toe bent en of je die woning kunt betalen.
 • De beste onderhandelmakelaar
  Onze aankoopmakelaars zijn een kei in onderhandelen. Daarom werken wij niet met een courtage, maar met een prestatiebonus. Lukt het ons de woning aan te kopen onder de vraagprijs, dan betaal je ons 10% van het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal voor jou! Verwacht je een groot onderhandelingsresultaat? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke aanbieding!
 • Unieke biedverzekering
  Kom jij in aanmerking voor de unieke biedverzekering? Dan kun jij een bod uitbrengen zonder voorbehoud van financiering. Zo'n bod is eigenlijk altijd onweerstaanbaar voor de verkoper. Je vergroot hiermee jouw kans op een geaccepteerd bod.
 • Een hypotheek die past bij jou
  De financieel adviseur zoekt de hypotheek die het best past bij jouw situatie. Nu en in de toekomst. 
 • Achteraf betalen
  Het grootste deel betaal je pas achteraf, op het moment dat we een woning voor je hebben aangekocht en de hypotheek is geregeld. Vooraf betaal je ons de dossierkosten van € 350,-. Hiervoor maakt onze financieel adviseur onbeperkt berekeningen voor je. 

Neem nu contact met ons op en krijg een uniek en persoonlijk aanbod voor de Combi-Deal!

Ja, ik wil de Combi-Deal