Schakel Libero Aankoop én Libero Financieel in en krijg € 200,- korting!

Unieke kans!

Combineer Libero Financieel met Libero Aankoop en krijg direct € 200,- korting!
Een echte win-winsituatie. Onbeperkte aankoopbegeleiding bij de aankoop van jouw droomwoning en het beste financiële advies.
Ga voor de perfecte match: woongeluk met financiële rust.

Starter  Doorstromer  Ondernemer
Libero Aankoop € 1.499 € 1.499 € 1.499
Libero Financieel € 1.950 € 2.450 € 2.950
Totaal € 3.449 € 3.949 € 4.449
Combi-deal: direct € 200 korting € 3.249 € 3.749 € 4.249Ja, ik wil de combi-deal

De voordelen van Libero Financieel

Private Life planning is één van onze pijlers
Libero Financieel is de beste partner als het gaat om financieel advies. Eén van onze pijlers is Private Life Planning. Dat houdt in dat wij er altijd voor zorgen dat jouw financiële lasten passen bij jouw levensstijl. Nu én in de toekomst. Het zou toch zonde zijn als jij je toekomstplannen moet opgeven, omdat je maandlasten te hoog zijn? Ons advies is daarom altijd gebaseerd op de perfecte balans tussen betaalverplichtingen en wat je nodig hebt voor de leuke dingen in het leven. Daarom leren wij jou graag kennen. Wij willen weten wat jou bezighoudt, om zo het beste financiële advies te geven.

Wonen moet duurzaam zijn
Verduurzaming heeft onze focus. Wij vinden dat wonen duurzaam moet zijn. Zijn er energiebesparende maatregelen mogelijk om de woning energiezuiniger te maken? Wij geven je advies hoe je die het beste kunt financieren.

Onze klanten vertellen
Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen? Lees de reviews hieronder en op onze website. Met de juiste hypotheek heb jij je geldzaken altijd op orde. Dat geeft rust en levensgeluk. Onze klanten vertellen je hier graag over!

Mark: 'Omdat er nog een persoonlijke lening afgelost moest worden (box 1) is Jan Hendrik op zoek gegaan naar een geldgever die daar in mee ging. Zo hebben wij onze droom kunnen waarmaken.'

Marleen: 'De hypotheekadviseur was elk moment bereikbaar en hield ons goed op de hoogte van de updates.'

Gaby: 'Mijn vriend en ik zijn tevreden over de keuze van de hypotheek. Zonder Jan Hendrik was het niet gelukt. Gesprekken en mailcontact met hem hebben wij als prettig ervaren. Hij is geduldig, flexibel en professioneel. Echt een aanrader!'


Libero Financieel werkt samen met Libero Aankoop

Libero Aankoop en Libero Financieel werken veel met elkaar samen. Het aankopen van een woning en het aanvragen van je hypotheek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Combineer je onze diensten dan krijg je nu € 200,- korting én heb je de volgende voordelen:

  • Totaalpakket. Wij nemen alles uit handen.
  • Snel schakelen. Extreem korte lijnen tussen jouw aankoopmakelaar en hypotheekadviseur.
  • Altijd het beste bod binnen jouw budget.

Libero Aankoop tarief en voordelen
Onbeperkte aankoopbegeleiding voor € 1.499,-. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop vind je de pareltjes op de markt. Je vindt woningen die NIET op Funda staan, woningen die LANG op Funda staan en woningen 48 uur VOORDAT ze op Funda staan. Daarnaast geeft Libero Aankoop je aankoopgarantie. Dat betekent dat wij net zo lang doorgaan totdat jij een woning hebt aangekocht. 

Libero Financieel tarieven en voordelen
Het tarief dat je voor onze dienstverlening betaalt, is afhankelijk van jouw situatie. Maar of je nu starter, doorstromer, of ondernemer bent, wij bieden je altijd financiële rust met de juiste hypotheek. Daarnaast kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week jouw financiële gegevens inzien via het online klantdossier. Wij zijn 100% onafhankelijk en geven je advies dat past bij jouw situatie.

Met de combi-deal krijg je direct € 200 korting!


Ja, ik wil die € 200 korting!