Schakel Libero Aankoop én Libero Financieel in en krijg € 590,- korting!

Combineer Libero Financieel met Libero Aankoop en krijg direct € 590,- korting! Een echte win-winsituatie. Onbeperkte aankoopbegeleiding bij de aankoop van jouw droomwoning en het beste financiële advies. En sluit je nu de Combi-Deal af dan kun je misschien gebruikmaken van de unieke biedverzekering. Hiermee kun je een bod uitbrengen zonder financieringsvoorbehoud. Vraag jouw financieel adviseur van Libero naar de voorwaarden.


Ga voor de perfecte match: woongeluk met financiële rust.

Starter  Doorstromer  Ondernemer
Libero Aankoop € 1.695 € 1.695 € 1.695
Libero Financieel € 2.395 € 2.795 € 2.995
Totaal € 4.090 € 4.490 € 4.690
Combi-deal: direct € 590 korting € 3.500 € 3.900 € 4.100Ja, ik wil de combi-deal

Een unieke kans!

Libero Aankoop en Libero Financieel werken veel met elkaar samen. Het aankopen van een woning en het aanvragen van je hypotheek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Combineer je onze diensten dan krijg je nu € 590,- korting én heb je de volgende voordelen:

  • Onbeperkte aankoopbegeleiding. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop vind je de pareltjes op de markt. Je vindt woningen die NIET op Funda staan, woningen die LANG op Funda staan en woningen 48 uur VOORDAT ze op Funda staan. Daarnaast geeft Libero Aankoop je aankoopgarantie. Dat betekent dat wij net zo lang doorgaan, totdat jij een woning hebt aangekocht. 
  • Onbeperkte berekeningen. Zie jij een woning die je wilt bezichtigen? Dan maakt de financieel adviseur eerst een berekening voor je. Dan weet jij direct waar je aan toe bent en of je die woning kunt betalen.
  • De beste onderhandelmakelaar. Onze aankoopmakelaars zijn een kei in onderhandelen. Daarom werken wij niet met een courtage, maar met een prestatiebonus. Lukt het ons de woning aan te kopen onder de vraagprijs, dan betaal je ons 10% van het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal voor jou! Verwacht je een groot onderhandelingsresultaat? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke aanbieding!
  • Unieke biedverzekering. Kom jij in aanmerking voor de unieke biedverzekering? Dan kun jij een bod uitbrengen zonder voorbehoud van financiering. Zo'n bod is eigenlijk altijd onweerstaanbaar voor de verkoper. Je vergroot hiermee jouw kans op een geaccepteerd bod.
  • Een hypotheek die past bij jou. De financieel adviseur zoekt de hypotheek die het best past bij jouw situatie. Nu en in de toekomst. 
  • Achteraf betalen. Het grootste deel betaal je pas achteraf, op het moment dat we een woning voor je hebben aangekocht en de hypotheek is geregeld. Vooraf betaal je ons de dossierkosten van € 350,-. Hiervoor maakt onze financieel adviseur onbeperkt berekeningen voor je. 

Met de combi-deal krijg je direct € 590 korting!

Ja, ik wil die € 590 korting!