Vergroot je kans op een geaccepteerd bod met de biedverzekering

Met een biedverzekering kun jij een bod uitbrengen zonder voorbehoud van financiering. En jij loopt geen enkel risico. Met een biedverzekering ligt dat risico volledig bij ons. Voor jou heeft het alleen maar voordelen.

  • Voordeel 1: Je vergroot je gunfactor enorm! Jouw bod is voor de verkoper direct een stuk aantrekkelijker.
  • Voordeel 2: Jij loopt geen enkel risico! Krijg je de hypotheek toch niet rond? Dan betalen wij de boete van 10% van de koopsom.
  • Voordeel 3: Je hebt 4x meer kans op jouw droomwoning! Grote kans dus dat jij dit jaar gaat verhuizen!

Hoe werkt de biedverzekering?

  1. We stellen eerst samen jouw Financiële Eisenlijst op. Jij weet dan precies hoeveel je maximaal kunt lenen. En wij krijgen inzicht in jouw financiële situatie. Wij kunnen je dan direct vertellen of je in aanmerking komt voor een biedverzekering.
  2. Je vraagt gratis de biedverzekering aan. Zodra je op een woning wilt bieden, vraag je bij ons gratis de biedverzekering aan voor die woning. Uiteraard moet de vraagprijs wél passen bij het budget dat we hebben vastgesteld met de Financiële Eisenlijst. De biedverzekering kan tot 3 keer gratis aangevraagd worden. Daarna betaal je € 50 per aanvraag. Een biedverzekering aanvragen neemt 2 werkdagen in beslag voor een spoed biedverzekering (binnen 24u) brengen wij € 100,- inrekening. 
  3. Je betaalt alleen bij een winnend bod € 850. Accepteert de verkoper jouw bod? Dan betaal je € 850 voor de biedverzekering. We gaan dan direct voor jou aan de slag om de hypotheekaanvraag definitief te maken. Lukt ons dit niet? Dan betalen wij de verkoper 10% van de koopsom. Jij loopt dus geen enkel risico. Je betaalt de 850 euro bij de notaris, dus op de dag dat jij de sleutels krijgt van je droomwoning!

Wil je meer informatie over de biedverzekering? Plan een adviesgesprek met onze financieel adviseur.

Plan adviesgesprek