Gouden Start Pakket

Heb je nog geen specifieke woning op het oog en ben je rustig de woningmarkt aan het verkennen? Dan kan ons Gouden Start Pakket jou helpen. Met de tools uit dit pakket maak jij direct een flinke sprong voorwaarts op de voortdurend veranderende woningmarkt. Met het Gouden Start Pakket koop jij gegarandeerd een woning. Ook als je van plan bent pas over 2 jaar een woning te kopen! Heb je al wél een woning op het oog? Kijk dan eens naar onze combi-deal.

Gun jezelf een Gouden Start op de woningmarkt

Neem het Gouden Start Pakket voor een Gouden Start op de Woningmarkt!

Nu voor €850,- met een totale waarde van €1.377,50.

Gouden Start Pakket 

Het Gouden Start Pakket

 • Woonwensen in kaart brengen
 • Marktscan op basis van jouw woonwensen
 • Waardebepaling van iedere woning waarop je wilt bieden
 • De bestseller ‘Woning Kopen? De Gouden Tips! van Korné Pot
 • Onbeperkte hypotheekberekeningen
 • Unieke biedverzekering
 • Duaal bod

De inhoud van het Gouden Start Pakket

Voor een Gouden Start op de Woningmarkt

✔ Woonwensen in kaart brengen (waarde € 150)

Samen brengen we jouw woonwensen in kaart. Je krijgt dan direct een realistisch beeld van de mogelijkheden die er voor jou zijn. Misschien moet je je woonwensen bijstellen. Ons doel is altijd om jou te helpen een woning te kopen die voldoet aan al jouw wensen en eisen. Dat is één van de voordelen van dit pakket: Je kunt altijd sparren met een echte aankoopexpert.

✔ Marktscan op basis van jouw woonwensen (waarde € 150)

Als we jouw woonwensen weten, voeren wij een marktscan uit. Binnen no-time weet jij hoe realistisch jouw woonwensen zijn. En wij zijn altijd eerlijk. We gaan op basis van jouw woonwensen op zoek naar woningen die voldoen aan jouw woonwensen en die in de afgelopen periode te koop hebben gestaan. We laten jou alle details van deze woningen zien, zodat jij precies weet wat, binnen jouw woonwensen, gebruikelijk en gangbaar is. Dankzij de marktscan ben jij binnen no-time aankoopexpert in jouw persoonlijke segment. En heb je toch nog vragen? Dan kun je altijd terecht bij de aankoopexpert van Libero.

✔ Waardebepaling van iedere woning waarop je wilt bieden (waarde € 95 per woning)

Heb je een woning gezien waar je op wilt bieden? Dan voeren wij een waardebepaling uit. Je weet dan precies hoeveel de woning waard is en of hoeveel je op de woning moet bieden.

✔ De bestseller ‘Woning Kopen? De Gouden Tips!’ van Korné Pot (waarde € 32,50)

Superhandig! Alle Gouden Tips om een woning te kopen gebundeld in één boek. We hebben inmiddels al meer dan 18.500 boeken verkocht. Het is een echte must-have voor iedere woningkoper!

✔ Onbeperkte hypotheekberekeningen (waarde € 100 per berekening)

Onze financieel adviseur voert voor iedere woning waar jij op wilt bieden een hypotheekberekening uit. Dat is superhandig, want hiermee heb jij GOUD in handen. Jij weet direct of jij deze woning kunt betalen en je laat hiermee aan de verkoper van de woning zien dat jij de woning kunt kopen. Hiermee vergroot jij jouw Gunfactor enorm!

✔ Unieke biedverzekering (waarde 850,-)

Met deze verzekering kun jij een bod uitbrengen zonder financieringsvoorbehoud. Jij loopt geen enkel risico, dat risico ligt volledig bij ons. Voordeel voor jou is dat jouw bod ineens een stuk interessanter wordt voor de verkoper van de woning. De financieel adviseur berekent eerst óf en hóe jij gebruik kunt maken van deze biedverzekering.

✔ Duaal bod (uniek aanbod)

Is het voor jou mogelijk om de biedverzekering af te sluiten? Dan kun jij een bod neerleggen zonder voorbehoud van financiering. Wij kunnen daardoor ‘spelen met het bod’. Het duale bod is dé techniek van dit moment. Met deze techniek laat jij tijdens het biedproces alle concurrenten achter je en betaal je 9 van 10 keer een veel lagere prijs. En bijna niemand past dit toe! Wij dus wél!

Wil je meer informatie over dit Gouden Start Pakket? Neem contact met ons op.

Gouden Start Pakket 

Upgrade jouw Gouden Start Pakket naar Platina!

€ 55 per maand

Upgrade jouw Gouden Start Pakket naar een Platina Start Pakket. Naast alle voordelen, tools en aankooptechnieken van het Gouden Start Pakket, krijg je ook toegang tot de HuisKoopSpion. Hiermee krijg jij iedere dag een update van het nieuwste woningaanbod, tot wel 48 uur voordat het op Funda staat. Én je krijgt van iedere woning toegang tot unieke Inside-Informatie. Met deze informatie bepaal jij altijd het perfecte bod.

Je betaalt eenmalig 850 euro en maandelijks 55 euro voor de HuisKoopSpion. 

Wil je meer informatie over dit Platina Start Pakket? Neem contact met ons op.

Platina Start Pakket 

Het Platina Start Pakket

 • Woonwensen in kaart brengen 
 • Marktscan op basis van jouw woonwensen
 • Waardebepaling van iedere woning waarop je wilt bieden
 • De bestseller ‘Woning Kopen? De Gouden Tips!’ van Korné Pot
 • Onbeperkte hypotheekberekeningen
 • Unieke biedverzekering
 • Duaal bod
 • Toegang tot de HuisKoopSpion