Ben jij het overzicht kwijt en wil je alleen nog premie betalen voor verzekeringen die je écht nodig hebt? Verzeker je dan via Libero Financieel. We bekijken samen welke verzekeringen voor jou écht noodzakelijk zijn. En uiteraard betaal je geen cent te veel voor je premie.

Noodzakelijke verzekeringen

Eigenlijk zijn er maar drie verzekeringen die echt noodzakelijk zijn, namelijk:

  1. Een goede opstal- en inboedelverzekering
  2. Een aansprakelijkheidsverzekering 
  3. Een passende autoverzekering 

Je kunt deze drie verzekeringen bij bijna alle verzekeraars afsluiten. Bij de een betaal je meer premie dan bij de ander. Wij vinden dat je geen cent teveel moet betalen voor je verzekeringen, zolang de dekking perfect is. Daar ontbreekt het nogal eens aan bij een budgetverzekering. Je betaalt dan wel iedere maand premie, maar de kans is groot dat jouw schade nét niet binnen de dekking valt. En dan ben je vaak nog veel meer geld kwijt.

Verzekeren is bij ons maatwerk. Wat voor jouw buurman geldt, hoeft niet voor jou te gelden. Daarom willen we jou leren kennen. Ben je veel met dure apparatuur onderweg, dan is een buitenhuisdekking voor jou verstandig. Heb je kostbare sieraden of instrumenten? Dan is een uitbreiding van de dekking geen overbodige luxe. Laten we kennismaken en samen bekijken welke dekking voor jou essentieel is.

Verzekering afsluiten

Je persoonlijke schadeverzekeringsvoorstel

Verzekeren is bij ons maatwerk. Vul je gegevens in, dan nemen we contact met je op. Samen bespreken we welke verzekeringen jij absoluut nodig hebt.

Verzekeringen die de prullenbak in kunnen

  1. Huisdierverzekering. De premie is hoog én je hebt te maken met een hoog eigen risico. Je beter geld op een spaarrekening zetten voor het geval dat er een keer écht iets aan de hand is.
  2. Smartphoneverzekering. Die verkopers zijn meedogenloos. Voordat je het weet zit je eraan vast, terwijl je inboedel deze schade vaak ook dekt. Je betaalt dus dubbel!
  3. Garantieverzekering. Nooit doen. Op ieder product heb je al een wettelijke garantie. Het product moet gewoon doen waar het voor bedoeld is. Is dat niet het geval, dan heb je daar geen verzekering voor nodig.
  4. Tuinverzekering. Dit is meestal via je inboedel- en opstalverzekering.
  5. Ongevallen inzittenden verzekering (OIV) voor je auto. Er wordt alleen uitgekeerd als je passagier overlijdt of blijvend invalide is. Een schadeverzekering inzittenden (SVI) is wél zinvol, want die dekt de echt geleden schade.
  6. Allrisk autoverzekering bij oude auto’s. Zonde van het geld. Dat is de auto niet meer waard.

Contact met adviseur