Ben jij het overzicht kwijt en wil je alleen nog premie betalen voor verzekeringen die je écht nodig hebt! Verzeker je dan via Libero Financieel. We bekijken samen welke verzekeringen voor jou écht noodzakelijk zijn. En uiteraard betaal je geen cent te veel voor je premie.

Noodzakelijke verzekeringen

  • Een goede opstal- en inboedelverzekering, 
  • Een aansprakelijkheidsverzekering 
  • Een passende autoverzekering 

Uiteraard allemaal met een perfecte dekking, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Daarom zijn wij ook geen fan van een budgetverzekering. De kans is dan groot dat je wél iedere maand betaalt, maar dat jouw schade nét niet binnen de dekking valt. En dan ben je vaak nog veel meer geld kwijt.

Verzekeren is bij ons maatwerk. Wat voor jouw buurman geldt, hoeft niet voor jou te gelden. Daarom willen we jou leren kennen. Ben je veel met dure apparatuur onderweg, dan is een buitenhuisdekking voor jou verstandig. Heb je kostbare sieraden of instrumenten? Dan is een uitbreiding van de dekking geen overbodige luxe.

Verzekering afsluiten

Verzekeringen die de prullenbak in kunnen

  • Huisdierverzekering. De premie is hoog én je hebt te maken met een hoog eigen risico. Je beter geld op een spaarrekening zetten voor het geval dat er een keer écht iets aan de hand is.
  • Smartphoneverzekering. Die verkopers zijn meedogenloos. Voordat je het weet zit je eraan vast, terwijl je inboedel deze schade vaak ook dekt. Je betaalt dus dubbel!
  • Garantieverzekering. Nooit doen. Op ieder product heb je al een wettelijke garantie. Het product moet gewoon doen waar het voor bedoeld is. Is dat niet het geval, dan heb je daar geen verzekering voor nodig.
  • Tuinverzekering. Dit is meestal via je inboedel- en opstalverzekering.
  • Ongevallen inzittenden verzekering (OIV) voor je auto. Er wordt alleen uitgekeerd als je passagier overlijdt of blijvend invalide is. Een schadeverzekering inzittenden (SVI) is wél zinvol, want die dekt de echt geleden schade.
  • Allrisk autoverzekering bij oude auto’s. Zonde van het geld. Dat is de auto niet meer waard.

Verzekering afsluiten

Één aanspreekpunt voor al je financiële zaken

Als je bij ons je hypotheek en verzekeringen regelt, dan kun je alles handig terugvinden in je persoonlijke klantportaal. Je hebt één aanspreekpunt voor je financiële zaken. Dat is wel zo handig toch?

Vul snel je gegevens in en stuur ons kopieën van je lopende verzekeringen. Dan kijken wij of je iets mist qua dekking of dat je misschien wel oververzekerd bent. Hierbij houden we ook rekening met jouw toekomstplannen, zoals een verhuizing of verbouwing.

Verzekering afsluiten