Aansprakelijkheidsverzekering

Je bent in Nederland niet verplicht een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten, maar het is wel verstandig. Met deze verzekering verzeker je jezelf voor schades waarvoor jij wettelijk aansprakelijk bent. Dat zijn schades die jij toebrengt aan personen of de spullen van anderen. Denk bijvoorbeeld aan het laten vallen van de mobiele telefoon van je buurvrouw. Maar ook als jouw bezoek struikelt over een losliggend snoer in jouw huis en daardoor zijn arm breekt. 

De dekking van een aansprakelijkheidsverzekering

Zodra jij een aansprakelijkheidsverzekering afsluit, doe je dat ook direct voor je inwonende kinderen, inwonende ouders, loges en huisdieren. Kijk altijd goed in de polisvoorwaarden wat de aansprakelijkheidsverzekering die jij afsluit wel en niet dekt. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Een aansprakelijkheidsverzekering die past bij jou

Wil je een aansprakelijkheidsverzekering die perfect past bij jou? Maak dan nu een afspraak met één van onze financiële adviseurs. Zij helpen je graag de beste verzekering te kiezen, met een goede dekking, tegen de laagst mogelijke premie.

Verzekering afsluiten