Veilig Bod Verzekering

De Veilig Bod Verzekering is een verzekering waarmee jij een bod uit kunt brengen zonder voorbehoud van financiering. Door het afsluiten van deze verzekering loop jij geen enkel risico, daarvoor sluit je de Veilig Bod Verzekering af. Het heeft voor jou alleen maar voordelen.

  1. Jouw bod zonder financieringsvoorbehoud is voor de verkoper veel interessanter.
  2. Het risico ligt bij ons, niet bij jou! Krijg je de hypotheek toch niet rond, dan betalen wij de boete van 10% van de koopsom.
  3. Jij hebt 4x meer kans op een geaccepteerd bod!

Veilig Bod Verzekering aanvragen

Hoe werkt de Veilig Bod Verzekering?

Stap 1: Allereerst bepalen we of jij in aanmerking komt voor de Veilig Bod Verzekering. Daarom bekijken we eerst samen jouw financiële situatie. Wij kunnen je dan direct vertellen of je in aanmerking komt voor de Veilig Bod Verzekering.

Stap 2: De Veilig Bod Verzekering vraag jij gratis aan zodra je op een woning wilt bieden. De vraagprijs moet wél passen bij het budget dat we hebben vastgesteld tijdens de eerste stap.

Stap 3: Je betaalt alleen bij een winnend bod € 850. Accepteert de verkoper jouw bod? Dan betaal je € 850 voor de Veilig Bod Verzekering. We gaan dan direct voor jou aan de slag om de hypotheekaanvraag definitief te maken. Lukt het ons niet om de hypotheek rond te krijgen? Geen probleem, dan betalen wij de verkoper de boete van 10% van de koopsom. Jij loopt dus geen enkel risico. Je betaalt de 850 euro bij de notaris, dus op de dag dat jij de sleutels krijgt van je droomwoning!

Wil je meer informatie over de Veilig Bod Verzekering? Plan een adviesgesprek met onze financieel adviseur.

Plan adviesgesprek