Hypotheekofferte

Een hypotheekofferte is een aanbod van de geldverstrekker met daarin de details van jouw hypotheek. De hypotheekofferte is een bindend aanbod. Dat betekent dat zodra jij de offerte tekent, je eraan vast zit. Dat geldt uiteraard ook voor de geldverstrekker. In de hypotheekofferte vind je informatie over jouw hypotheek, zoals de hypotheeksom, de hypotheekvorm, de looptijd en de rente.

Wat kan Libero Financieel voor jou doen?

Onze financieel adviseur zoekt voor jou uit welke geldverstrekker jij kunt benaderen voor de financiering van jouw hypotheek. Hierbij kijken wij niet alleen naar de rente, maar ook naar de voorwaarden. Wij vinden het belangrijk dat jij een hypotheek krijgt die past bij jou. Als jouw situatie verandert, moet je hypotheek met je meebewegen.

Wij vragen de hypotheekofferte bij de geldverstrekker voor jou aan. Uiteraard bespreken we die samen, zodat ook jij weet wat er precies in staat. Als je tevreden bent met de voorwaarden en de rente, dan mag je de offerte ondertekenen. Wij regelen verder alles voor je. 

Vrijblijvend advies

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze adviseurs staan voor je klaar. Dit gesprek kan ook online plaatsvinden via videobellen.

Plan afspraak