Hypotheekadvies voor jou als Politiecommissaris

Ben je Politiecommissaris en op zoek naar financieel advies dat past bij jou? Laten we dan een afspraak maken. Je kunt bij ons terecht voor een nieuwe hypotheekaanvraag, maar ook voor het oversluiten of verhogen van je huidige hypotheek. Uiteraard kijken we direct naar de verzekeringen die passen bij jouw hypotheekvorm. Hierbij houden we rekening met jouw werk als Politiecommissaris.

Financiële rust

Bij ons krijg je altijd advies dat bij jouw situatie past. Nu en in de toekomst. Wij geven je financiële rust in de vorm van een hypotheek die met jou meebeweegt. Daarom willen wij jou leren kennen. Vertel ons over jouw baan als Politiecommissaris. Waar loop je tegenaan? Wat zijn je wensen en dromen voor de toekomst? Dan kijken we samen welke hypotheek daar het beste bij past. 

Plan nu een adviesgesprek. Dat kan online, of bij ons op kantoor in Enschede.

Financiële Eisenlijst 

Het proces van een hypotheekaanvraag is ingewikkeld en vaak langdurig. Libero Financieel maakt dit voor jou zo makkelijk mogelijk. Wij werken met een digitaal klantportaal. Voor jou is dat superhandig, want je ziet direct welke documenten we van je nodig hebben. Maar ook voor ons heeft dit voordelen. Het scheelt kopiëren en archiveren. Al je documenten staan altijd netjes bij elkaar in jouw persoonlijke klantportaal.

De eerste stap naar de perfecte hypotheek voor jou is de Financiële Eisenlijst. Dit een echte musthave, ook voor jou als Politiecommissaris. Samen bekijken we hoeveel je maximaal kunt lenen en wat je maandlasten zijn. Wist je dat je met een financiële eisenlijst direct een veel grotere kans maakt op een geaccepteerd bod? Maak nu een afspraak voor een Financiële Eisenlijst.

Wat is jouw financiële vraag voor ons?

Laat het ons weten! Wij willen je graag leren kennen. Dat kan bij ons op kantoor in Enschede of online via videobellen. Onze financieel adviseur is er speciaal voor jou! Krijg op al je financiële vragen een antwoord tijdens het eerste adviesgesprek.

Plan adviesgesprek