Financieel advies inclusief complete aankoopbegeleiding

Naast financieel advies kun je ook gebruikmaken van de complete aankoopbegeleiding. Dat betekent dat we je ontzorgen vanaf jouw zoektocht naar die ene droomwoning tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris.

Onderhandelen tot de bodemprijs

Wil je hulp bij de grootste aankoop van je leven, dan brengen wij je in contact met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop. Hij of zij houdt zich alleen maar bezig met het aankopen van woningen en is een kei in onderhandelen. Lukt het ons om de woning onder de vraagprijs aan te kopen, dan betaal je een prestatiebonus. Die bestaat uit 10% van het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Door deze bonus zijn onze aankoopmakelaars extra gemotiveerd om altijd de beste prijs voor jou te onderhandelen. 

Toegang tot de HuisKoopSpion

De complete aankoopbegeleiding is inclusief toegang tot de HuisKoopSpion. Met deze tool krijg jij inzicht in het nieuwe woningaanbod nog voordat de woningen op Funda staan. Ook zie je direct welke woningen LANG of helemaal NIET op Funda staan. Je hoeft dus niet langer allerlei sites in de gaten te houden. Dat doet onze HuisKoopSpion voor jou. Je krijgt dagelijks een mail van het nieuwste woningaanbod in jouw omgeving.

Inside Informatie van iedere woning

Naast de HuisKoopSpion krijg je ook van iedere woning inside-informatie te zien. Hierdoor weet jij of het een woning is met onderhandelmogelijkheden. Met de inside-informatie kijk jij de verkoper in zijn kaarten. Dat geeft jou een grote voorsprong op de woningmarkt.

Financiële Eisenlijst

Voordat je aan je zoektocht begint, bekijken we samen jouw financiële situatie. Je weet dan precies hoeveel je kunt lenen en wat je maandlasten zijn. De Financiële Eisenlijst geeft niet alleen jezelf inzicht in jouw financiële situatie, maar ook de verkoper. Bij het uitbrengen van een bod, stuur je ook jouw Financiële Eisenlijst mee. De verkoper ziet dan direct dat de kans groot is dat jij hypotheek wel rond kunt krijgen. Hij is dan eerder geneigd jouw bod te accepteren. 

Unieke Biedverzekering

Wij zijn één van de vier partijen in Nederland die een biedverzekering mogen aanbieden. En dat is goed nieuws voor jou. Als jij een biedverzekering afsluit, kun jij een bod uitbrengen zonder voorbehoud van financiering. En jij loopt geen enkel risico. Mocht je de hypotheek toch niet rond kunnen krijgen, dan betalen wij de boete. Zodra jij een bod uitbrengt zonder financieringsvoorbehoud, vergroot jij jouw gunfactor enorm. De verkoper vindt jouw bod dan direct een stuk aantrekkelijker. Met een biedverzekering maak je 4x meer kans op een winnend bod.

Meer informatie?

Plan vrijblijvend een adviesgesprek. Wij beantwoorden graag al je vragen.

Plan afspraak